I oktober 2023 deltog Curit med en stand på HI Messen i Herning, og ved den lejlighed kom Adjunkt Maria Jensen fra AU, Herning forbi til en snak. Snakken udviklede sig til en invitation om at komme til Herning og holde et oplæg om IFS og Curit for studerende på BTECH, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, AU i Herning.

For Curit er sådan en invitation en fantastisk mulighed for at komme ud og udvide kendskabet til ERP-systemet IFS, hvad et job hos Curit består i og ikke mindst møde unge mennesker, der er nysgerrige og videbegærlige. Det er også altid spændende at komme ud og møde potentielle nye samarbejdspartnere, kolleger eller konkurrenter. Det var virkelig interessant at høre de overvejelser, som de studerende havde gjort sig – hvad er deres umiddelbare tanker, og hvilke problemstillinger vægter de højest? Det giver et godt billede af, hvordan undervisningen og teorien forholder sig til praktikken og dagligdagen i en virksomhed, fortæller konsulent Cecilie Andersen.

Derfor tog Carsten Kaaber, Cecilie Andersen, Julie Nielsen og Julie Troelsen onsdag den 8. maj turen fra Vejle til Herning for at lave en fuld demo af et flow fra A – Z i IFS. @FynsKranUdstyr, med hovedsæde i Odense, som er én af Curits nyere kunder, havde venligst leveret case-indhold til dét flow, der blev præsenteret. Fokusområderne for Fyns Kran Udstyr er, hvordan IFS kan løse udfordringerne om Sporbarhed og ESG, hvilket derfor var en betydelig del af det, der fyldte i præsentationen. Det var vigtigt for både BTECH og Curit, at præsentationen tog udgangspunkt i en konkret kundecase. Tak til Fyns Kran Udstyr for at stille case-indhold til rådighed.

Efter præsentationen var det tid til spørgsmål, og da mange af deltagerne var i gang med eksamen og havde samarbejde med virksomheder om konkrete problemstillinger, var der godt gang i spørgelysten. Dette førte til spændende samtaler om, hvordan IFS vil kunne løse nogle af disse udfordringer. Cecilie Andersen uddyber: Det var virkelig brugbart for de studerende at blive præsenteret for et eksempel, som tager udgangspunkt i dagligdagen for en virksomhed. Derudover kunne vi bidrage med en anderledes synsvinkel på deres spørgsmål, da vores tilgang er langt mere praktisk end teoretisk.

En stor tak til Maria Jensen for invitationen og til de studerende på BETCH for aktiv deltagelse og de mange gode spørgsmål.